История

Медико-дентален център "Сана" е нов съвременен лечебен център в момента предимно с дентална насоченост. Открит е на 1 юли 2011 г. Разполага с 2 модерно обзаведени и оборудвани дентални кабинета, 2 лекарски кабинета, манипулационна, 2 чакални и стерилизационно помещение ( автоклавна ).

Нашата мисия

Цялостно, дълготрайно,високоестетично, професионално възстановяване на розово-бялата естетика на усмивката и функцията на дъвкателния апарат ( Smile design). Повишаване на здравната култура на пациентите в областта на оралната хигиена.

Нашата цел

Нашата цел са вашите перфектни, красиви, лъчезарни, щастливи усмивки след лечението. Постигаме я чрез:

  • 1. Практикуване на съвременна, превантивна и минимално инвазивна дентална медицина.
  • 2. Създаване на сплотен, колегиален, висококвалифициран екип от добри специалисти в областта на терапията, ендодонтията, ортопедията, пародонтологията, хирургията, имплантологията и ортодонтията.
  • 3. Непрекъснато повишаване на квалификацията на лекарите и медицинския персонал.
  • 4. Непрекъснато обновяване на материално-техническата база с най-съвременните техника, апаратура и материали.
  • 5. Индивидуално, уважително и внимателно отношение към всеки пациент и неговите изисквания.

 

Девиз

Усмихвайте се със самочувствие!

Интериор

С интериорния дизайн сме се постарали да избегнем стресиращия стандарт на общоприетия облик на лечебните заведения и сме създали уютна, комфортна релаксираща обстановка, подобна на баровата. Свежите пролетни цветове на кабинетите и приятната музика, която звучи по време на лечението, допълнително действат като антистресова терапия.

Екип

Нашият екип е изграден от висококвалифицирани амбициозни професионалисти с дългогодишен опит и успешни лечебни резултати, доказани от времето. За здравето на Вашите зъби и ослепителната красота на Вашата усмивка ще се погрижат:

Доктор Светлана Димитрова Янчева - лекар по дентална медицина с интереси в областта на естетичната и козметична дентална медицина, имплантологията и пародонтологията.

Д-р Ани Илиева - дентален лекар

Шейла Гусейнова  - дентален асистент

Иван Фотев - медицински секретар, инженер.

Иван Попов - зъботехник, управител на Зъботехническа лаборатория "Попов дент".

Предлагано Лечение